Har du hittat ett fel?

Eller är det något du tycker vi kan förbättra på sidan? Då kan du kontakta oss via formuläret nedan.

Lämna feedback

Visa fler klipp

37:44

Rockhyllan43-Sweden Rock Festival

...så uruselt att du betalar alla dina ihopsparade ölpengar för att slippa där ifrån... Vi dissar hej vilt över århundrades sämsta spelning men hyllar en ny påve! Mycket surr kring SRF i Rockhyllans säsongavslutning. Trevlig sommar! Rockhyllan 3 veckor sedan
36:02

Rockhyllan42- Fans & Stalkers

Finns det någon som inte uppskattar ren dedikation till den grad att soptunnan rotas igenom och underkläderna stjäls från smutskorgen för att luktas på? Rockhyllan 42 sniffar på ämnet "fans" och när det går över den linjen till att bli "stalkers"
Sov med ett öga öppet!
Rockhyllan En månad sedan
01:58:20

Nördigt EP109 - Den om Kung Fury, Project Cars, XCom 2, Fallout 4, sista chansen att köpa tote bag, Nördigt-musik och Westeros-rapport S05E08

Veckans pod består till stora delar av en lång Westeros-rapport. Men vi hinner snacka en smula film och spel också, samt gå igenom ett antal underhållande och tänkvärda lyssnarbrev.

Episod 109-panelen består av powertrion Niklas, Jonas och Mats (som för en gångs skull är ledig).  I postsäcken hittar vi läsarbrev som frågar om det finns något spel på Playstation 3 som kan mäta sig med Ni No Kuni i gullighet och japansrollspelshet, samt ett och annat om hur man egentligen laddar ner den suveräna Nördigt-musiken från Purple Skull Medias mästerkompositör Folle. Det kan man göra på Nördigt.nu :)

I filmdelen har Niklas tagit en titt på svenska Kickstarter-fenomenfilmen Kung Fury, och vi får en detaljerad rapport om de märkliga turerna kring dess tillkomst och de om möjligt ännu märkligare turerna i själva storyn.

Speldelen handlar till stor del om Mats intryck av det avskalade racingspelet Project Cars, som överraskar trots avsaknaden av fordonsporr. Men vi snackar även en stund om det nyligen utannonserade Xcom 2, samt om det officiellt inte utannonserade (men som alla ändå vet är på gång) Fallout 4, som båda visas i någon form på det snabbt annalkande E3.

Avslutar gör vi som vanligt med Westeros-rapport där vi dissekerar varenda konversation och stridsscen i avsnitt 8, ”Hardhome”, av Game of Thrones säsong 5. Varning för oavbrutna och brutala spoilers i detta sista segment, precis som vanligt.

Tack & förlåt!

Puss hej!

 

En månad sedan