Har du hittat ett fel?

Eller är det något du tycker vi kan förbättra på sidan? Då kan du kontakta oss via formuläret nedan.

Lämna feedback

Visa fler klipp

10:31

2. Bad och grill

Att bada är kul tycker de flesta, men att bada kul verkar inte alla klara av. Vi går igenom skillnaderna och så pratar vi om hur man grilla bäst också. 4 dagar sedan

Nördigt SDCC2015-special

Förra veckan gick världens i särklass största populärkulturevent av stapeln: San Diego Comic-Con! Denna gång fanns [NÖRD:IGT] tyvärr inte på plats (förra året firade Vanne & Peter sin smekmånad på SDCC), men vi har slaviskt bevakat alla sociala medieflöden och Internet överlag efter alla trailers, paneler och hype!

Peter och Niklas betar av årets highlights som inkluderar i synnerhet tokpeppen kring  Star Wars EPVII: The Force Awakens samt all comic-galore med filmer som Batman V Superman: Dawn of Justice, Deadpool, X-Men Apocalypse, Gambit, Wolverine 3, The Fantastic Four, Suicide Squad och TV-serier som Agent Carter och Agents of S.H.I.E.L.D.

Vi tar även tempen på andra TV-serier som The Walking Dead och spinoff:en Fear The Walking Dead, samt nya Outcast, alla från Robert Kirkman. Niklas är även försiktigt pepp inför kommande Warcraft-filmen, vi peppar inför Game of Thrones S06 och Paul Feigs kvinnliga Ghostbusters, men är mindre impade över Heroes: Reborn.

I BBC-britannien är kommande julspecialen av Sherlock i viktoriansk miljö en given succé, inget snack – men däremot är peppen mindre inför nya säsongen av Doctor Who. Slutligen hinner vi även kommentera ryktet om att Wesley Snipes snackar om att reprisera sin roll som Blade i Marvels cinematiska universum och även bli nyfikna på lyssnartipset The Shannara Chronicles.

Det var allt för denna gången i denna lilla special, varsågod att återgå till solande, badande eller att undvika detta för att istället nörda och kolla på trailers!

Puss Hej!

En vecka sedan

Nördigt EP111 - Den med grafiska Marvel-noveller, Secret Wars, E3 och en sista Westerosrapport

Säsongsavslutning denna vecka innan sommaruppehållet (som vi förvisso lär avbryta med diverse specialavsnitt så håll utkik). Veckans avsnitt är något försenat men sjukt effektivt.

Panelen bestående av Niklas, Mats, Vanne, Peter och Skye börjar med att dyka in i lyssnarmail-högen (00:06:15) som innehåller nördkärlek och frågor om grafiska noveller från Marvel samt deras senaste event Secret Wars.

Därefter avhandlar vi de highlights vi dreglat över från veckans E3-mässa (00:31:54) med allt från nya Doom, Halo 5 och Fallout 4 till Mass Effect: Andromeda och en Final Fantasy 7-remake samt XBox One‘s bakåtkompatibilitet, HoloLens och mycket annat.

Avslutningsvis (01:08:08) spoilar vi skiten ur säsongens sista Game of Thrones-avsnitt S05E10, ”Mother’s Mercy”.

Och med det önskar vi glad sommar och glöm inte att använda kondom, solkräm och äta mycket glass. Vi hörs när vi hörs!

Puss Hej!

En vecka sedan